Salotos iš brokolių su vištiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | brokoliai |
1 vienetas | imbieras |
1 vienetas | vištiena (filė) |
0.5 vieneto | pipirai (čili) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
2.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
3.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
4.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
- Gaivios salotos
- Daržovių salotos
- Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Petražolių ir parmezano sūrio salotos
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Gaivios šviežių kopūstų ir obuolių salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Graikiškos salotos (tikros)
- Cezario salotos
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Sidabražolės
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Korėjietiškos morkos
- Daržovių mišrainė
- Margaritos raugintų kopūstų salotos
- Daniškos salotos
Salotos iš brokolių su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 vienetas -
Vištiena, filė,
1 vienetas -
Pipirai, čili,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
.Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...