Salotos „Antikvaras“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų krevetės be kevalo (marinuotos)
1 vienetas agurkų
1 vienetas pomidorai
1 vienetas paprika
0.5 vieneto citrinos
3 valgomieji šaukštai grietinė
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
šiek tiek druska
1 vienetas ridikai (baltieji, dideli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ridiką nulupkite ir supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabaliukais. Su šaukšteliu išskaptuokite, kad tilptų įdaras.
Kiekvieną ridiko gabaliuką virkite užvirintame vandenyje 4 minutes. Nusausinkite.
Agurką arba avokadą, pomidorą, papriką susmulkinkite. Daržoves sumaišykite su krevetėmis.
Viską išmaišykite su grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis ir druska.
Į kiekvieną ridiko gabaliuką įdėkite salotų.
Papuoškite pagal kiekvieno fantaziją.
Ridiką galima pakeisti ir agurku. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos „Antikvaras“

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ridiką nulupkite ir supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabaliukais. Su šaukšteliu išskaptuokite, kad tilptų įdaras.
Kiekvieną ridiko gabaliuką virkite užvirintame vandenyje 4 minutes. Nusausinkite.
Agurką arba avokadą, pomidorą, papriką susmulkinkite. Daržoves sumaišykite su krevetėmis.
Viską išmaišykite su grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis ir druska.
Į kiekvieną ridiko gabaliuką įdėkite salotų.
Papuoškite pagal kiekvieno fantaziją.
Ridiką galima pakeisti ir agurku. :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų