Salotos "Ananasas"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) | |
300 gramų | grybai | |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
150 gramų | salotos | |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) | |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | druska | |
Papuošimui: | ||
300 gramų | pievagrybiai (marinuoti, pjaustyti ) | |
1 sauja | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
3.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
4.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių salotos su kumpiu
- Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Jūros gėrybių salotos
- Žalios salotos su silke
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Salotos „Spark“
- Silkės tortas
- Karštos bulvių salotos
- Trispalvės salotos
- Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
- Porų ir kiaušinių salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Japoniškos salotos
- Mišrainė su antiena ir pupelėm
- Pievagrybių mišrainė
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Vištienos salotos su ananasais
- Marinuotų agurkų salotos
- Baltoji mišrainė kitaip
Salotos "Ananasas"
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Salotos,
150 gramų -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Majonezas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai, marinuoti, pjaustyti ,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ragautoja
2017-02-09 12:13
labai brangu,gal tiek tos
-
''''''
2015-09-04 10:30
skanu
-
ernesta
2015-02-07 21:45
O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...