Salotos "ale cezaris"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas pekino kopūstai
200 gramų vištienos filė
100 gramų fermentinio sūrio
3 riekės batonas
Padažui:
4 valgomieji šaukštai majonezas
1 pundelis krapai
2 skiltelės česnakas
1 vienetas citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.

Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.

Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.

Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).

Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos "ale cezaris"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.

Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.

Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.

Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).

Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų