Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.
Salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiaulės kepenys |
1 vienetas | poras |
250 gramų | pievagrybiai |
5 vienetai | mandarinai |
4 skiltelės | česnakas |
100 gramų | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų salotos
- Azijos salotos
- Prancūziškos salotos
- Skaniausia mišrainė
- Salotos su vištiena
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Bavarijos salotos
- Krabų mišrainė su šparagais
- Mišrainė "Meilė"
- Rudenio salotos su silke
- „Sužadėtinių“ salotos
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Bulvių ir vištienos salotos
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Ryžių salotų gaminimas
- Salotos „Jūros troškinys“
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Jautienos salotos
- Jūros gėrybių salotos
Salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaulės kepenys,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Mandarinai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Salotos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...