Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švediški vėžiai
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Pomidoriukai
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Dideli Guliverio pirštai
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Silkė su ryžiais
- Džiovinti kopūstai
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Silkė su saulėgražomis
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lavašo sumuštiniai
- Šokoladinės vynuogės
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Paprikos užkandėlė su varške
- Naminė pica
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Įdaryti krepšeliai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...