Salierai su grybais
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | poras |
400 gramų | grybai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi makaronų košė
- Vištiena su ryžiais
- Graikiškos bulvės
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Morkų košė su obuoliais
- Sveikuolių pusryčiai
- Špinatų tyrė
- Skani grikių košė
- Airijos bulvių košė
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Kukurūzų kruopų košė
- Vištiena su bulvių koše
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Skani bulvių košė
- Vaisinė avižinė košė
- Perlinių kruopų košė
- Bulvių košė -kaimiškai
- Moliūginė košė
- Manų košės kukuliai
- Moliūgų ir obuolių košė
Salierai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Poras,
4 vienetai -
Grybai, švieži,
400 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...