Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Saldžiųjų paprikų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
3 vienetai | paprika (saldžioji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudongūžių kopūstų salotos
- Salotos su menkėmis ir avokadais
- Bulvių salotos su svogūnais
- Raugintų kopūstų salotos
- Valentino salotos
- Margaritos burokėlių salotos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Morkos ir ridikėlių salotos
- Gaivios vasaros salotos
- Vaisių salotos
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Gaivios salotas su sūriu
- Raktažolių salotos
- Klasikinės graikiškos salotos
- Ropinės salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Pavasariškos salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
Saldžiųjų paprikų salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...