Šaldytų grybų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | šaldytų grybų |
100 gramų | moliūgai |
100 gramų | ryžiai |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika |
1 gabalas | imbieras |
1 sauja | žalumynų |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
2.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
3.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Linos sriuba
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Olandiška salierų sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Tiršta daržovių sriuba
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Raugintų kopūstų sultinys
- Paprasta kopūstų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Dilgėlių sriuba
- Aštri pomidorų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Pupų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Šaldytų grybų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti grybai,
150 gramų -
Moliūgai,
100 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 gabalas -
Žalumynai,
1 sauja -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...