Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti špinatai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Mėlynių kompotas
- Lietuviška obuolienė
- Marinuoti kiaušiniai
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Marinuoti grybai
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Svarainiai cukruje
- Itališkos daržovių salotos
- Šokoladinis slyvų džemas
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Žemuogės cukruje
- Marinuoti pomidorai
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Vyšnių uogienė
- Braškių uogienė
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...