Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Slyvų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Konservuoti špinatai
-
Grybų sultys
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Šaltalankio sultys
-
Pipirmėtės sultys
-
Aviečių marmeladas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...