Saldutis vyniotinis
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
250 mililitrų miltai
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų cukrus
0.5 stiklinės aliejaus
3 arbatiniai šaukšteliai kakava
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
Įdarui:
2 stiklinės geltonos avietės
250 gramų mascarpone sūris
100 mililitrų grietinėlės, 35%
30 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
2.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
3.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
4.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
5.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
6.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
7.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
8.
Papuošiame vyniotinį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Saldutis vyniotinis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.

  2. Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.

  3. Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.

  4. Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.

  5. Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.

  6. Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.

  7. Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.

  8. Papuošiame vyniotinį.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų