Saldus pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
200 gramų | margarinas (kepimui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 stiklinė | aguonų |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
šiek tiek | kvietiniai miltai (su kukurūzais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsukame cukrų, kiaušinį, pieną ir kepimo miltelius. Supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, suberiame aguonas. Dedame miltų tiek, kad neliptų prie rankų, būtų tešla ne sausoka, bet ir nebyrėtų į gabalėlius. Tešlą padaliname į du gabalėlius ir dedame į šaldytuvą 2 valandom. Po to gabalėlius sutarkuoti burokine tarka ir kepti trupinius orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Kondensuotą pieną paviriname, sumaišome su kokoso drožlėmis ir šiek tiek atvėsintą jį užpilame ant trupinių. Labai gerai maišome. Dedame viską į norimą formą ir stipriai suslegiame, kad nepasidarytų oro tarpų, kad pyragas nesutrupėtų. Paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Blynų tortukas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Naminis Raffaello tortas
- Vaikiškas meduoliukas
- Torteliai su uogomis
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Riešutinis vaflių tortas
- Lilės tortas
- Tortas "Mozaika"
- Lietinių tortas
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Gardus tortas
- Dietiškas torčiukas
- Medaus tortas
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Saldus pyragas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas, kepimui,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aguonos,
1 stiklinė -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų - Kvietiniai miltai, su kukurūzais
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsukame cukrų, kiaušinį, pieną ir kepimo miltelius. Supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, suberiame aguonas. Dedame miltų tiek, kad neliptų prie rankų, būtų tešla ne sausoka, bet ir nebyrėtų į gabalėlius. Tešlą padaliname į du gabalėlius ir dedame į šaldytuvą 2 valandom. Po to gabalėlius sutarkuoti burokine tarka ir kepti trupinius orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Kondensuotą pieną paviriname, sumaišome su kokoso drožlėmis ir šiek tiek atvėsintą jį užpilame ant trupinių. Labai gerai maišome. Dedame viską į norimą formą ir stipriai suslegiame, kad nepasidarytų oro tarpų, kad pyragas nesutrupėtų. Paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (8)
-
eividinis
2016-02-20 20:29
labai skanu :P
-
eividinis
2016-02-20 20:29
labai skanu :P
-
rene
2014-10-25 18:16
Recepto nelabai supratau ;/
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...