Ryžių rizotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai |
2 vienetai | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės (šaldytos) |
150 gramų | brokoliai (šaldyti) |
100 gramų | žirneliai (šaldyti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
80 gramų | sauso balto vyno |
1 skiltelė | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
2.
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
3.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Tagliatelle Bolognese
- Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
- Sotūs pietūs
- Jautienos čili su makaronais
- Makaronai su lašiša
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Plovas su brokoliais
- Jūreiviški makaronai
- Lazanija su jautiena
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Ryžių pyragas su silke
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Lazanija su lašiša
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Lazanija su veršiena
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
Ryžių rizotas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Morkos,
2 vienetai -
Šparaginės pupelės, šaldytos,
150 gramų -
Brokoliai, šaldyti,
150 gramų -
Žirneliai, šaldyti,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sausas baltasis vynas,
80 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus, alyvuogių,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir šparagines pupeles supjaustyti trumpomis juostelėmis, morkas supjaustyti kubeliais, susmulkinti pomidorą. Ryžius išvirti (virti spir 10 min.).
Į įkaitintą alyvuogių aliejų sudėti apkepti svogūnus, tada sudėti morkas ir peiliu sutraiškytą česnaką. Kiek pakepus, sudėti kepti šparagines pupeles. Po dešimties minučių sudėti smulkintą pomidorą, berti druskos, pipirų, sudėti ryžius, žaliuosius žirnelius, supilti vyną ir troškinti keletą minučių.
Sudėti brokolius ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
o risotto
2015-03-24 16:03
gali but ne is ryziu????? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...