Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.

Ryžių makaronai su kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | makaronai (ryžių) |
150 gramų | kiauliena (kumpis, karšto rūkymo, arba žalias) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | paprika |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
75 gramai | sūris |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (aštrus) |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | prieskoniai (penkių pipirų) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Plovas su brokoliais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Veršiena su vyno padažu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Daniškas plovas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
Ryžių makaronai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, ryžių,
300 gramų -
Kiauliena, kumpis, karšto rūkymo, arba žalias,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Sūris,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
2 valgomieji šaukštai - Sezamas, sėklos
- Druska
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Prieskoniai, penkių pipirų
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pradedama nuo padažo. Viską supjaustom kubeliais, sūrį ir morką sutarkuojame. Į keptuvę pilam alyvuogių aliejaus ir kepiname paeiliui morką ir papriką, mėsą ir svogūnlaiškius. Kai viskas apkepa, dedame padažą ir sezamo sėklas. Viską gerai išmaišome ir patroškiname ant silpnos ugnies.
Makaronus dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 3 min. Tada nukošiame ir dedame į lėkštę. Į vidurį supilame padažą ir (jei norim) užberiame sūrio.
Reklama:
Komentarai (4)
-
auguste
2009-05-05 23:21
geras patiekaliukas tik as paprikos ir sezamo seklu nadedavau vietoj paprikos naudoju pamidora :super: :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...