Ryžių košė su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
šiek tiek | cinamonas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
40 gramų | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | ananasų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame ryžius, sumažiname ugnį ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai ryžiai
- Ryžių pudingas
- Netikra lazanija
- Risotto
- Ryžiai su kiaušiniais
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Ryžių kepsneliai
- Virtinukai
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Ryžių rizotas
- Spageti Carbonara
- Plovas
- Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Tagliatelle su krevetėmis
- Įdaryti makaronai
- Lazanija su veršiena
- Makaronai su lašiša
- Porai su ryžiais
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Ryžių košė su vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
-
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
40 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
3 stiklinės -
Obuoliai,
2 vienetai -
Ananasai, džiovinti,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame ryžius, sumažiname ugnį ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...