Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Airijos bulvių košė
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Mango ir bananų tyrė
- Ryžiai su kiaušiniais
- Manų košės kukuliai
- Manų košė su moliūgu
- Bulvių košė su vištiena
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Obuolių košė
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Puri ryžių košė
- Manų košė su bananais
- Ruginė košė
- Sorų kruopų košė
- Graikiškos bulvės
- Grikių košė su sūriu
- Melionų- manų košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Manų košė su riešutais
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...