Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių rizotas
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Arvydo paprasta grikių košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Moliūgų košė su medumi
- Žirnių ir bulvių košė
- Bulvių košė su sūriu
- Bulvių kukuliai
- Bulvių košė su spirgučiais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Žirnių tyrė
- Kvietinė košė
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Morkų ir bulvių košė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Bulvių košė su vištiena
- Bulvių košė
- Morkų košė su kiaušiniais
- Ruginė košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...