Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Šventinis grikių rizotas
- Manų košė su riešutais
- Kukurūzų košė
- Bulvių košė su grybais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Grikių košė su sūriu
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Rabarbarų tyrė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Silkė su manų koše
- Biri grikių košė
- Moliūginė manų košė su citrina
- Kepti obuoliai
- Tarkuotų bulvių košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Linksmoji bulvių košė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...