
Ryžių ir pupelių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | ryžiai |
0.5 stiklinės | pupelės |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
nuplautas pupeles pamerkite( geriausiai pamerkti nakčiai). Tada pupeles išvirkite. Kai pupelės išvirs, tame pačiame vandenyje biriai išvirkite ryžius ( užpilkite 1,5 stiklinės pupelių nuoviro). Susmulkinkite svogūnus ir pakepkite aliejuje. Ryžius ir pupeles sumalkite, įpilkite pieno, įdėkite tarkuoto fermentinio sūrio , kiaušinių trynius, miltus, pakepintus svogūnus, pomidorų padažą, suberkite smulkintus krapus , druskos pagal skonį ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus. Viską gerai išmaišykite, formuokite blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Valgykite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su lašiša
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Ryžių blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Makaroninis su krabais
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blynai su sojos faršu
-
Blyneliai su razinomis
-
Sorų blynai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Ryžių ir pupelių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
150 gramų -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuplautas pupeles pamerkite( geriausiai pamerkti nakčiai). Tada pupeles išvirkite. Kai pupelės išvirs, tame pačiame vandenyje biriai išvirkite ryžius ( užpilkite 1,5 stiklinės pupelių nuoviro). Susmulkinkite svogūnus ir pakepkite aliejuje. Ryžius ir pupeles sumalkite, įpilkite pieno, įdėkite tarkuoto fermentinio sūrio , kiaušinių trynius, miltus, pakepintus svogūnus, pomidorų padažą, suberkite smulkintus krapus , druskos pagal skonį ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus. Viską gerai išmaišykite, formuokite blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Valgykite su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...