Ryžių apkepas su grybais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek žalumynų
1 stiklinė vanduo
1.5 stiklinės ryžiai
350 gramų grybai (bent kartą nuvirti)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje (virkite apie 15-20 minučių). Po to palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.
Keptuvėje pakepinkite grybus ir susmulkintą svogūną (apie 5 min.).
Į grybus įmaišykite žalumynus. Vandenyje (1 stiklinė) išmaišykite miltus ir supilkite ant grybų. Kepinkite, vis maišant, kol sutirštės.
Į kepimo indą sudėkite ryžius ir ant viršaus sudėkite grybų masę. Paviršių išlyginkite.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 25 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių apkepas su grybais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje (virkite apie 15-20 minučių). Po to palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų.
Keptuvėje pakepinkite grybus ir susmulkintą svogūną (apie 5 min.).
Į grybus įmaišykite žalumynus. Vandenyje (1 stiklinė) išmaišykite miltus ir supilkite ant grybų. Kepinkite, vis maišant, kol sutirštės.
Į kepimo indą sudėkite ryžius ir ant viršaus sudėkite grybų masę. Paviršių išlyginkite.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 25 minutes.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų