Ryžiai su pievagrybiais
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų ryžiai
4 vienetai pievagrybiai
2 vienetai svogūnai
2 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis petražolės
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžiai su pievagrybiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ryžius išvirti.

  2. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.

  3. Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.

  4. Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.

  5. Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų