
Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos mišrainė
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Burokėlių mišrainė
-
Japoniškos salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Bulvių salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Mišrainė "Dovana"
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Skanumynas
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Mišrainė su lašiša
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...