
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | ryžiai (plikyti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | žirneliai (šaldyti) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirkite ryžius. Juos perliekite kelis kartus šaltu vandeniu, kad būtų purūs.
2.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus (jo daug nereikia) ir įmuškite kiaušinius. Juos iškart su mentele taip švelniai pastumdykite, kad iškeptų tokiais nedidukais gabaliukais, kaip kiaušinienė.
3.
Apkepus kiaušiniams supilkite ryžius, žirnelius (atšilusius) ir dar kelias minutes apkepkite. Pagardinkite sojos padažu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Dietinės salotos
-
Sveikos salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Šiltos daržovių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Morkų salotos su agurkais
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Močiutės burokėlių salotos
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, plikyti,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Žirneliai, šaldyti,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite ryžius. Juos perliekite kelis kartus šaltu vandeniu, kad būtų purūs.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus (jo daug nereikia) ir įmuškite kiaušinius. Juos iškart su mentele taip švelniai pastumdykite, kad iškeptų tokiais nedidukais gabaliukais, kaip kiaušinienė.
Apkepus kiaušiniams supilkite ryžius, žirnelius (atšilusius) ir dar kelias minutes apkepkite. Pagardinkite sojos padažu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Justina
2016-07-23 17:43
as tokius ryzius dievinu, tik gaminu kiek kitaip, kiausiniene atskirai pakepu, o puode ikaitintam aliejui pakepinu cesnaka svogunu laiskus ir zirnelius, kokia minute, tada supilu perplautus ryzius, kiausiniene ir sojos padaza, maisant palaikau ant silpnos ugnies ir vualia, skaniausias garnyras.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...