
Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | raudonasis kopūstas |
200 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos salotos su morkomis
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Sidabražolės
-
Salotos „Drakono akis“
-
Rasakilos lapų salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Skaniosios Velykų kiškio salotos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Vaisių salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Sveikuolių salotos
-
Pavasariškos salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...