Ryškioji mišrainė
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 vienetai morkos
1 vienetas petražolės
1 pundelis krapai
2 valgomieji šaukštai majonezas
5 skiltelės česnakas
1 sauja kedro riešutai
1 žiupsnelis bazilikas
1 žiupsnelis mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.
2.
Česnakus nulupkite ir smulkiai sukapokite.
3.
Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, juos sukapokite.
4.
Krapus nuplaukite ir sukapokite.
5.
Viską sumaišykite su majonezu, ir prieskoniais. Puoškite petražolės šakele. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryškioji mišrainė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.

  2. Česnakus nulupkite ir smulkiai sukapokite.

  3. Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, juos sukapokite.

  4. Krapus nuplaukite ir sukapokite.

  5. Viską sumaišykite su majonezu, ir prieskoniais. Puoškite petražolės šakele. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų