Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
625 mililitrai pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis cukrus (miltinis, įdarui)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
6 vienetai morkos (įdarui)
60 gramų razinos (įdarui)
4 valgomieji šaukštai cukrus (miltinis, įdarui)
2.5 valgomojo šaukšto sviestas (įdarui)
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus (miltinis, įdarui)
0.5 stiklinės grietinė (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų