Rusiškas morkų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų sviestas
1 stiklinė cukrus
2 vienetai kiaušiniai
2 stiklinės kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio citrinos (žievelė)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
2 stiklinės morkos (tarkuotos)
0.5 stiklinės lazdyno riešutai (kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rusiškas morkų pyragas

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Egle 2015-11-04 17:14

    Juokingas klausimas :D


  • ina 2014-10-01 21:44

    tai vistik kokie riesutai? lazdynu ar migdolai?


Daugiau receptų