Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
Rusiškai troškinti kazlėkai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kazlėkai |
2 vienetai | bulvių |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškinti agurkai
- Daržovių troškinys su makaronais
- Piene virta menkė
- Troškinti rauginti kopūstai
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Makaronų troškinys su alyvuogėmis
- Citrininiai ryžiai
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinys su soja (mėsa)
- Grybų troškinys
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Porai su ryžiais
- Bulvės su slyvomis ir abrikosais
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Troškinti grybai su bulvėmis
- Sojos troškinys su pievagrybiais
Rusiškai troškinti kazlėkai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kazlėkai,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...