
Rūkytos žuvies kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
50 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
4 vienetai | citrinos (griežinėliai) |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kremas iš grietinėlės
-
Rūgštynių kremas
-
Kremas su uogomis
-
Sojų paštetas
-
Pikantiškas sūris
-
Varškės kremas
-
Tomo sumuštiniai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Žemės riešutų sviestas
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Šokoladinis mascarpone kremas
-
Varškės padažas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Bananinis kremas
-
Žaliasis vištienos paštetas
-
Kakavinis kremas
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Olandiškas grietinėlės kremas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Karamelė
Rūkytos žuvies kremas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, rūkyta,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Citrinos, griežinėliai
- Muskatas, maltas
- Druska
- Cukrus
-
Citrinos, griežinėliai,
4 vienetai - Petražolės, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...