
Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | karpis |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 galva | česnakas |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas ungurys
-
Lašišos troškinys
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Kepta stinta su krapais
-
Lašišų šašlykai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Įdaryti kalmarai
-
Kepta lašiša
-
Karosai grietinėje
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta žuvis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Žuvies apkepas
-
Keptas starkis
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Keptos plekšnės
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Kepta marinuota menkė
-
Orkaitėje keptos dorados
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...