Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.

Rūkytas kalakutas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kalakutiena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos kukuliai
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su ananasais
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištienos apkepas
-
Šventinė višta
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Višta ant alaus butelio
-
„Šypsena“
Rūkytas kalakutas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
:-( ;-) :-) ;-) :-) :-) :-( ;-) ;-) :-( :-) ;-) :-) :aiskinu: :-) :-( ;-) :-p :-D :super: ;-) :-( :-D :-p :-p ;-) :-( :-) :-( ;-) :-(
-
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...