Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Rūkytas kalakutas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kalakutiena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai drebučiai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Vištiena su daržovemis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Kepta žąsies kulšelė
- Traškūs vištos sparneliai
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrios vištų kepenėlės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta antiena
- Vištienos širdelių blyneliai
Rūkytas kalakutas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
:-( ;-) :-) ;-) :-) :-) :-( ;-) ;-) :-( :-) ;-) :-) :aiskinu: :-) :-( ;-) :-p :-D :super: ;-) :-( :-D :-p :-p ;-) :-( :-) :-( ;-) :-(
-
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...