Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Rūgštynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
20 gramų | petražolės |
15 gramų | krapai |
500 gramų | rūgštynės |
100 gramų | grietinė |
400 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dietinė šparagų sriuba
- Paprikų ir bulvių sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Austrių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Lauko čili sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Žirnienė su grybais
- Paprikų sriuba
- Balinti baršteliai su grybais
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Pupelių sriuba
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Porų trinta sriuba
- Vištienos sultinys
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...