Rūgštynių kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | rūgštynės |
30 gramų | sviestas |
0.5 kilogramo | bulvių |
1.5 litro | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas sūris
- Bananinis kremas
- Amerikietiškas kavos kremas
- Triušio kepenėlių paštetas
- Varškės kremas su apelsinais
- Citrinų kremas
- Šokoladinis mascarpone kremas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Kežas
- Kremas iš grietinėlės
- Silkės užtepėlė
- Kremas su uogomis
- Žaliasis vištienos paštetas
- Kiaušinių kremas
- Užtepėlė su ridikėliais
- Kavos kremas
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Karamelė
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Riešutų padažas
Rūgštynių kremas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
300 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
1.5 litro -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...