Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
750 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kadagio uogos |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Vištienos krūtinėlė
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Daniškas plovas
- Troškinta mėsa
- Plovas su brokoliais
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Kiaulienos troškinys
- Aštrus troškinys
- Morkų troškinys su vištiena
- Tikro dzūko pietūs
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Kiaulienos guliašas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Aviena su špinatais
- Vištiena svogūnų ir krapų
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...