Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų ruginiai miltai
2 vienetai kiaušiniai
150 gramų grietinė
200 gramų margarinas (arba sviestas)
500 gramų kiauliena (riebi, faršas)
3 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
2.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
3.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.

  2. Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.

  3. Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų