Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų | ruginiai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
200 gramų | margarinas (arba sviestas) |
500 gramų | kiauliena (riebi, faršas) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
2.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
3.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardusis Kuršėnų vyniotinis
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Malta mėsa tešloje
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
- Gardučiai keksiukai
- Kalėdinė eglutė
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pica Margarita
- Šimtalapis su razinomis
- Migdoliniai sausainiai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Kalėdiniai keksiukai
- Naminė balta duona
- Paprastas pyragas su abrikosų džemu
- Šokoladiniai sausainiai su kokosu
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ruginiai miltai,
450 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų -
Margarinas, arba sviestas,
200 gramų -
Kiauliena, riebi, faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai