Ruginiai maži duoniukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | vanduo |
0.5 valgomojo šaukšto | mielės |
2.5 stiklinės | ruginiai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Batonas su banano įdaru
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Speltos duona duonkepei
- Prancūziška duona Brioche
- Avietiniai keksiukai
- Mielinės tešlos vyniotinis
- naminė duonelė
- Pikantiška duona
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
- Sodininkų duona
- Kepta duona "Su skyle"
- Duonos keksas
- Mano naminė duona
- Plikyta duonelė "Mariaus"
- Kopūstų duonelė
- Ruginių miltų bandelės
- Duona "Ežiukas"
- Aguoninis pyragas
- Naminė duona
Ruginiai maži duoniukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 valgomojo šaukšto -
Ruginiai miltai,
2.5 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lina
2012-02-19 14:16
Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...