Ruginiai maži duoniukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės vanduo
0.5 valgomojo šaukšto mielės
2.5 stiklinės ruginiai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Ruginiai maži duoniukai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (2)


  • Lina 2012-02-19 14:16

    Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)


Daugiau receptų