
Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | rudmėsės (virtos) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Salotos
-
Liežuvio salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos „Irida“
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Šviežių grybų salotos
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Tuno salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Jautienos salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...