Rudmėsės svogūnų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | rudmėsės |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti topinambai
- Virtas karšis
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Troškinta žuvis su morkomis
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškintos bulvės
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Karštos troškintos voveraitės
- Graikiška žuvies filė
- Troškinti pievagrybiai
- Trinta bulvienė
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Ryžių rizotas su grybais
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Citrininiai ryžiai
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Piene virta menkė
- Troškintas ungurys
Rudmėsės svogūnų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rudmėsės,
500 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežios jaunos rudmesės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...