
Rudens pyragas su sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai: | ||
200 gramų | miltai | |
100 gramų | sviestas | |
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
2 valgomieji šaukštai | vanduo | |
Įdarui: | ||
200 gramų | alyvuogių | |
160 gramų | konservuoto tuno (savo sultyse) | |
100 mililitrų | grietinėlės | |
12 vienetų | vyšninių pomidorų | |
2 vienetai | kiaušinių baltymais | |
60 gramų | kietasis sūris | |
1 vienetas | svogūnai | |
2 skiltelės | česnakas | |
1 žiupsnelis | provanso žolelės | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia reikia užmaišyti tešlą. Sviestą sutarkuoti, sudėti kiaušinių trynius, miltus, vandenį ir išminkyti. Suvynioti į plėvelę ir 1 val. Įdėti į šaldytuvą.
2.
Kai tešla atšals, ją iškočioti ir iškloti formą. Subadyti šakute ir pašauti į 180 C orkaitę apie 10-15 min.
3.
Paruošti įdarą: svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti.
4.
Tuną nusunkti ir sumaišyti su svogūnais. Kai padas iškeps, sudėti įdarą. Ant apačios sudėti tuną, tada alyvuoges ir pusiau perpjautus pomidoriukus, užbarstyti sūrį. Kiaušinio baltymą išplakti, supilti grietinėlę, įdėti žiupsnelįį druskos ir pipirų, provanso prieskonių. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Graikų pyragas
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Kalakutienos pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Onutės šimtalapis
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Jogurtinis tortas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Trupiniuotis
Rudens pyragas su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogės,
200 gramų -
Konservuotas tunas, savo sultyse,
160 gramų -
Grietinėlė,
100 mililitrų -
Vyšniniai pomidorai,
12 vienetų -
Kiaušinių baltymai,
2 vienetai -
Kietasis sūris,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Neringa
Gaminimo eiga:
Pirmiausia reikia užmaišyti tešlą. Sviestą sutarkuoti, sudėti kiaušinių trynius, miltus, vandenį ir išminkyti. Suvynioti į plėvelę ir 1 val. Įdėti į šaldytuvą.
Kai tešla atšals, ją iškočioti ir iškloti formą. Subadyti šakute ir pašauti į 180 C orkaitę apie 10-15 min.
Paruošti įdarą: svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti.
Tuną nusunkti ir sumaišyti su svogūnais. Kai padas iškeps, sudėti įdarą. Ant apačios sudėti tuną, tada alyvuoges ir pusiau perpjautus pomidoriukus, užbarstyti sūrį. Kiaušinio baltymą išplakti, supilti grietinėlę, įdėti žiupsnelįį druskos ir pipirų, provanso prieskonių. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...