Rudeniška silkė su daržovėmis
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti savo pačios sugalvotu, bet jau tapusiu šeimos mėgiamu receptuku. Sveika, skanu, greita! O kaip racionaliai susinaudoja rudens gėrybės! Noriu pasidalinti savo pačios sugalvotu, bet jau tapusiu šeimos mėgiamu receptuku. Sveika, skanu, greita! O kaip racionaliai susinaudoja rudens gėrybės! Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų silkių filė
150 gramų cukinija
150 gramų moliūgai
1 vienetas saldi raudonoji paprika
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas pomidorai
1 vienetas rauginti agurkai
0.5 vieneto obuoliai
1 pundelis žalumynų (krapai, pertražolės, bazilikai)
50 gramų augalinio aliejaus
2 vienetai juodieji pipirai
2 žiupsneliai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
2.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
3.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Rudeniška silkė su daržovėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Noriu pasidalinti savo pačios sugalvotu, bet jau tapusiu šeimos mėgiamu receptuku. Sveika, skanu, greita! O kaip racionaliai susinaudoja rudens gėrybės! Regina
Gaminimo eiga:
  1. Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.

  2. Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.

  3. Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų