4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
0.5 stiklinės | grietinė |
100 gramų | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
3 stiklinės | miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Reino sausainiai
- Kalėdiniai meduoliai
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Šventiniai sausainiai
- Lapeliai su įdaru
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Sausainiai su bananais
- Šokoladiniai sausainiai
- Sausainiukai
- Imbieriniai sausainiai
- Alaus sausainiai
- Imbieriniai sausainiai
- Žaliosios eglutės
- Sausainiai su varške
- KŪČIUKAI
- Naminiai riestainiukai
- Meduolinė karieta
- Sausainiai su krakmolu
- Traškūs sausainiai
Rudeniniai grybukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
100 gramų -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Miltai,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus dalimis ir išmaišyti tešlą kiek tirštesnę už naminę grietinę. Ji neturi tekėti, bet tuo pačiu turi būti skysta.
Tešlą pilti po arbatinį šaukštą į kiekvieną grybo pusę. Kepti po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės specialioje keptuvėje.
Komentarai (7)
-
Birutė
2017-12-14 01:34
Ačiū už receptą,ingridientus dėti ,kaip rašoma recepte,tik miltų a.r. dėjau nepilnas 2 stiklines.Jei nekilo - senos mielės !
-
jurate
2017-11-30 20:57
nesigavo visiskai-tesla gavos kieta,o rasoma-pilti.Nekilo-ismeciau
-
Svetlana
2017-11-30 19:58
Sveiki mums nepavyko tas kepimas ir jaigu butume deja 3 stiklines miltu tai butu buve kieta tesla nemoku paaiskyt
-
[email protected]
2016-12-18 17:18
Grybukai