
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | miltai |
110 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 sauja | moliūgų sėklos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
2.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
3.
Tešla neturi lipti prie rankų.
4.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
5.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
6.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Obuolių sausainiai
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Apelsininiai keksiukai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Avižiniai sausainiai
-
Alaus sausainiai
-
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
-
Orandžiniai keksiukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Sausainukai "Sraigės"
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Imbieriniai elniukai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Dideli Guliverio pirštai
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
Tešla neturi lipti prie rankų.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai