Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų miltai
110 gramų sviestas
100 gramų cukrus
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis rozmarinas
1 sauja moliūgų sėklos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
2.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
3.
Tešla neturi lipti prie rankų.
4.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
5.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
6.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.

  2. Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.

  3. Tešla neturi lipti prie rankų.

  4. Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.

  5. Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.

  6. Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų