350 gramų | majonezas |
5 vienetai | morkos |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
1 kilogramas | jautiena (ar kiauliena) |
Į skardą sudėkite pasūdytame vandenyje išvirtas ir stambiai sutarkuotas morkas, ant viršaus išklokite romšteksiukus ir užliekite majonezu, į kurį galima įmaišyti šaukštelį cukraus, krienų, juodųjų serbentų uogienės ar konservuotų ananasų.
Įkaitintoje orkaiteje troškinkite 15 minučių, tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar patroškinkite kol sūris išsilydys.
Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir darzovėmis ar konservuotais vaisiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čenachai
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Aurimo šašlykas
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Aluje troškinta jautiena
- Čipolino galvelės
- Iškylos dešrelės
- Ant iešmo kepta aviena
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Virta šerniena
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kotletai lenkiškai
- Prancūziškas triušis
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Kepsneliai su sūriu
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Gardusis šašlykas majoneze
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Keptas kumpis
Romšteksas majonezo padaže
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
350 gramų -
Morkos,
5 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Prieskoniai
-
Jautiena, ar kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais ar kitais prieskoniais. Pamušę apvoliokite plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir pakepkite iki rusvumo.
Į skardą sudėkite pasūdytame vandenyje išvirtas ir stambiai sutarkuotas morkas, ant viršaus išklokite romšteksiukus ir užliekite majonezu, į kurį galima įmaišyti šaukštelį cukraus, krienų, juodųjų serbentų uogienės ar konservuotų ananasų.
Įkaitintoje orkaiteje troškinkite 15 minučių, tada apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar patroškinkite kol sūris išsilydys.
Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir darzovėmis ar konservuotais vaisiais. Skanaus!
Komentarai (17)
-
neringa
2012-07-23 18:24
skanus receptukas ryt bandom :super:
-
kriste
2012-03-27 23:53
gaminau si patiekaliuka,tiesiog viskas gavosi super :super: gaminau is jautienos,tik papildomai dar dejau pakepintu svogunu ir morku.Aciu Agnei uz receptuka ;-)
-
kriste
2012-03-27 23:50
siandien gaminau si patiekaliuka is jautienos...na zinokit super :super: jautiena minkstutele,na papildomai pakepinau svogunu su morkom..aciu Agne uz receptuka.
;-)
-
Agne
2010-11-16 15:25
Priklauso nuo to per kiek laiko pasiruosi ir pasikepini tuos mazus mesiukus , tuo metu dar morkas issiverdi, sutarkuoji ir visas darbas, dar orkaitej 15 min tai uztrunka apie val.
-
paulius
2010-11-12 14:03
kas gaminot si patiekala,gal zinote kiek jis laiko gaminamas? :super:
-
aš
2010-04-02 15:10
panašiai labai darau. Išmuštą ir pamarinuotą sprandinę pavoliotą kiaušinio plakiny bei džiuvėsiuose apkepu ir guldau į aliejum plonai pateptą skardą ant apvirtų ir supjaustytų griežinėliais bulvių. Pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas pakepinus atšaldau ir uždedu ant kepsniukų. tada ant viršaus užpilu storai (šeimynos pageidavimu) majonezo-tarkuoto sūrio-pomidorų padažo-smulkinto česnako mišinio ir pakepu kol parusvėja
-
Staras
2010-03-06 16:29
gal kas nors galėtu pagaminti ir pavaišinti...?
-
Agas
2010-01-19 11:09
Jautiena arba kiaulienos kumpis visada kietesni buna
-
Agas
2010-01-19 11:07
Nu tai mesa bloga, geriausia daryt is kiaulienos sprandines :super:
-
as
2010-01-18 14:13
Bandem si patiekala, but skanu, bet mesa buvo kieta ir tampesi..kazkas cia ne taip....
Kaip jus ar bandete si patiekaliuka?