
Risotto
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | ryžiai |
100 gramų | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
20 gramų | sviestas |
60 gramų | sūris (parmezano, smulkintas) |
1 vienetas | sultinys („Maggi“ daržovių sultinio (kubelio)) |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Susmulkintus svogūną, petražolės šaknį bei salierą pakepkite svieste.
2.
Į verdantį vandenį suberkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
3.
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius. Po truputį supilkite sultinį ir nuolat maišydami troškinkite apie 10-15 min.
4.
Įdėkite sviesto bei parmezano sūrio ir leiskite dar keletą minučių pastovėti.
5.
Paskaninkite druska bei pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Risotto
-
Ryžių pyragas su silke
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Ryžių rizotas
-
Lazanija su vištiena
-
Plovas
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Netikra lazanija
-
Ryžių kepsneliai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Įdaryti makaronai
-
Makaronai su faršu
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Faršu kimšti makaronai
-
Citrininiai ryžiai
Risotto
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
250 gramų -
Salierai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
20 gramų -
Sūris, parmezano, smulkintas,
60 gramų -
Sultinys, „Maggi“ daržovių sultinio (kubelio),
1 vienetas -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkintus svogūną, petražolės šaknį bei salierą pakepkite svieste.
Į verdantį vandenį suberkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius. Po truputį supilkite sultinį ir nuolat maišydami troškinkite apie 10-15 min.
Įdėkite sviesto bei parmezano sūrio ir leiskite dar keletą minučių pastovėti.
Paskaninkite druska bei pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...