Risotto
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų ryžiai
100 gramų salierai
1 vienetas svogūnai
20 gramų sviestas
60 gramų sūris (parmezano, smulkintas)
1 vienetas sultinys („Maggi“ daržovių sultinio (kubelio))
1 vienetas petražolės (šaknis)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Susmulkintus svogūną, petražolės šaknį bei salierą pakepkite svieste.
2.
Į verdantį vandenį suberkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
3.
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius. Po truputį supilkite sultinį ir nuolat maišydami troškinkite apie 10-15 min.
4.
Įdėkite sviesto bei parmezano sūrio ir leiskite dar keletą minučių pastovėti.
5.
Paskaninkite druska bei pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Risotto

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkintus svogūną, petražolės šaknį bei salierą pakepkite svieste.

  2. Į verdantį vandenį suberkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.

  3. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite ryžius. Po truputį supilkite sultinį ir nuolat maišydami troškinkite apie 10-15 min.

  4. Įdėkite sviesto bei parmezano sūrio ir leiskite dar keletą minučių pastovėti.

  5. Paskaninkite druska bei pipirais.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų