Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)

Riešutų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | braškės (gali būti ir šaldytos) |
šiek tiek | mėlynės (gali būti ir šaldytos) |
40 gramų | migdolai |
1 stiklinė | jogurtas (neriebus) |
1 stiklinė | pienas (liesas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 lašai | vanilė (ekstraktas) |
40 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Riešutų užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Braškės, gali būti ir šaldytos
- Mėlynės, gali būti ir šaldytos
-
Migdolai,
40 gramų -
Jogurtas, neriebus,
1 stiklinė -
Pienas, liesas,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilė, ekstraktas,
2 lašai -
Graikiniai riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...