Riešutinis tartas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio riešutinis pyragas. Nuostabaus skonio riešutinis pyragas. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė riešutai
200 gramų grietinėlės, 35%
150 gramų miltai
120 gramų sviestas
120 gramų cukrus
1 vienetas kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kiaušinį. Minkome tešlą.
2.
Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.
3.
Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.
4.
Pakepiname riešutus.
5.
Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.
6.
Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.
7.
Kepame orkaitėje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Riešutinis tartas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nuostabaus skonio riešutinis pyragas. Diana
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kiaušinį. Minkome tešlą.

  2. Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.

  3. Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.

  4. Pakepiname riešutus.

  5. Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.

  6. Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.

  7. Kepame orkaitėje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


  • MArija 2016-04-29 22:29

    Sitas mano megstamiausias


Daugiau receptų