Riešutiniai varškėčiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 sauja | riešutai (lazdynų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
2.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai blyneliai su bananais
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Varškės blynai
- Varškės blynai
- Kepti varškėčiai
- Varškėčiai
- Varškėčiai su kondensuotu pienu
- Bananiniai varškėčiai
- Varškės ir duonos blynai
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Varškėtukai
- Varškės virtinukai
- Varškėčiai su obuoliais
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškėčiai su bulvėmis
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Blyneliai su varške ir bananais
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
Riešutiniai varškėčiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Riešutai, lazdynų,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...