Riešutinės širdelės
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų cukrus
80 gramų riešutai (malti)
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų sviestas
350 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
šiek tiek druska
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
3.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
4.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
5.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Riešutinės širdelės

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.

  2. Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.

  3. Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.

  4. Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.

  5. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.

Receptą atsiuntė Dovile
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų