Riestainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų | sviestas | |
100 gramų | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
250 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragėliai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Varškės spurgos
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Sūrio pyragėliai
- Keksiukai su mėlynėmis
- Minkšti morkų keksiukai
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Margi keksiukai
- Karamelinis keskiukas
- Spurgytės su kremu
- Pyragėliai su vaisiais
- Varškiniai keksiukai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Bandelės su varške
- Pyragėliai su baravykais
- Baltijos pyragėliai
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Velykiniai lizdeliai
Riestainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-02-01 07:45
O tai skardą nereikia niekuo patepti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...