Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti agurkai
- Švelnūs suktinukai
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Sumuštinukai su silke
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdarytos dešrelės
- Stirnienos vyniotiniai
- Vorų užkandėlė
- Farširuoti kiaušiniai
- Girti čeburėkai
- Mylimųjų pica
- Silkė su ryžiais
- Karštos bandelės
- Vištos spurgos
- Olandiška silkė
- Paprikos užkandėlė su varške
- Lašišos vėrinukai
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...