Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.

Ridikėlių traškučiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | ridikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
3.
Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Aguoninės formelės
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Spurgos su vyšniomis
-
Konjako desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kriaušės tešloje
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštas šokoladas
-
Spurgos pavakariams
-
Daniški pyragaičiai
-
Aronijų pudingas
-
Apelsinų desertas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Ridikėlių traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
10 vienetų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...